مشاوره حقوقی رایگان - در صورت گذشت 8ماه از تاریخ شرط مبایعه آیا امکان فسخ قرارداد وجود دارد

با سلام من با شخصی در یک آپارتمان شریک بودم که سهم خودم را در قبال موعد پرداخت 20روز واگذار کردم که شریکم پول را نپرداخته بعد از گذشت 8ماه تلاش بنده برای در یافت ثمن معامله بی نتیجه مانده که مبادرت به ارسال اظهار نامه فسخ نمودم و به دادگاه شکایت کردم که دادگاه با عنوان فوریت فسخ قرار رد دعوا برایم صادر کرده و گفته شما باید بلافاصله اقدام به ارسال اظهارنامه می نمودید نه بعد از گذشت 8ماه آیا امکان جهت فسخ برایم میسر می‌باشد ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
در خیارات اصل بر فوریت است واستدلال دادگاه درست هست هرچند چون وارد ماهیت شد بایستی حکم صادر مینمود وسپری شدن زمان حکایت از عدول شما از این حق فسخ دارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مبایعه نامه بایدمطالعه شود،پیشنهادمیکنم حضورباوکیل مشورت کنید

پرسشگر :

با سلام وخسته نباشید اگر در متن قرارداد فروش قید شود چنانچه تا 20روز ثمن معامله پرداخت نشود قرار داد بدون مراجعه به محاکم قضایی فسخ می‌باشد در دادگاه به آن ترتیب اثر میدهند این حق در قولنامه ماشین موجود است

پرسشگر :

این حق در قولنامه ما موجود می‌باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. استدلال دادگاه صحیح است. اصل بر فوری بودن فسخ است که توسط شما استفاده نشده است. در مورد امکان فسخ به علل دیگر مبایعه نامه باید مطالعه شود.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر هست یک وگیل قرار داد شما را ببیند و سپس نظر دقیق بدهند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.باید مبایعه نامه مطالعه شود.یاالله