مشاوره حقوقی رایگان - وسایل منزل متوفی

همسرم40 روزه فوت کرده من یه دختر نوزاد دارم از ایشون پدرشوهرم در قید حیات هستن برادرشوهرم بدون اجازه من با کلیدایی که همسرم داشته و داخل ماشینش بوده و ماشین بعد از فوت دست اوناس وارد منزل من شده و لپ تاب و از خونه برده بیرون و من این موضوع رو از دوربینای اسانسور خونم متوجه شدم ایا اجازه ورود به منزل منو داشته؟ حتی اگه وکالت از طرف پدرشوهرم داشته باشه؟
و اینکه میخان بیان از وسایل خونم لیست برداری کنن و جزو ارث بیارن و بین وراث که یکی از انها دختر همسرم از زن سابقش هست تقسیم کنن چون همسرم چکای جهیزیه رو داده و فاکتورش همه به اسم همسرم هست و من هیچ مدرکی ندارم که جهیزیه منم داخل اوناس و این وسایل جزو وسایل معشیتی زندگی منو این بچه نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر مطلقا
حق ورود نخواهند داشت وکالت برای کارهای اداری است و نه کارهای شخصی
وسائلی که جز جهیزیه زوجه است جز ماترک متوفی محسوب نمیشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
خیر چنین اجازه ورود ندارند.
جهیزیه خود را با شهادت شهود و لیست سیاهه اثبات نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر اصلا حق ورود نداشتند و جرم است و نکته بعدی باز هم برای لیست برداری باید با حکم قانون باشد جهت مشاوره بهتر در این خصوص تماس بگیرید