مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق مادر فوت شده

سلام و عرض ادب مادر شوهرم فوت کردن و همسر ایشون زن سوم داشتن و ایشون رو از منزل بیرون کرده بودن که 8 سال با من زندگی میکرد و و ما شکایت کردیم پدرشوهرم به خاطر عدم پرداخت نفقه محکوم شدند و تو این حین مادر فوت میکنند میخوام بدونم حالا که میخوام از طرف شوهرم از پدرش شکایت کنم برای درخواست مهریه نفقه نحله آیا ایشون اعسار بدهند آزاد میشوند؟
اینکه مادر بازنشسته ارتش بودن و با حقوق خودش اقدام به خرید لوازم منزل میکردند و سال ها و حالا اون وسیله ها تو اون خونه هست چطوری ازشون مطالبه کنم ؟چون ایشون 66 سالش بود و وکلا میگن به عنوان جهیزیه بعد از این همه سال نمی‌توانی مطالبه کنی.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است.
وراث وی می توانند موضوع را پیگیری کنند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما نمی توانید اقدام کنید و وراث باید از طرف مادرشان طرح دعوی کنند.
اگر فاکتور وسایل موجود باشد قابل استرداد است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اعسار بدهد جلبش منتفی وتقسیط می شود در خصوص وسایل هم باید مدارکی دال برمالکیت زن داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در صورتی که اظهار ایشان موافقت شود و پیش پرداخت را پرداخت کنند بله

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی از طرف متوفی می‌بایست با استناد گواهی انحصار وراثت بوده و ذینفع در پرونده باشد تا دعوا رد نگردد

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

میتوانید مهریه را مطالبه کنید و اموالش را توقیف کنید
با شهادت شهود و فاکتور خرید شاید بتوانید اسلاب منزل را مسترد کنید