مشاوره حقوقی رایگان - دیون متوفی

با تقدیم سلام و احترام
اگر متوفی قبل از فوت، وام بانکی اخذ کرده باشد و سند ملکی خویش را در گرو و رهن بانک گذاشته باشد و این وام را به یکی از ورثه و فرزندان خود اعطا کرده باشد مشروط بر اینکه متعهد شود تا اقساط آن را پرداخت کند.. و وی نیز متعاقب اخطار بانک مبنی بر تصفیه حساب بعد از فوت تا یک سال و نیم اقساط را پرداخت کرده باشد .... و حالا یکی از ورثه دیگر دادخواست تحریر ترکه بدهد، آیا باقیمانده وام... جز دیون متوفی محسوب خواهد شد؟ یا پرداخت باقیمانده بر عهده ایشان خواهد بود..؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وام گیرنده موظف به پرداخت است و سایرین اگر ادعایی دارند باید اثبات کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا بانک کاری به تعهد شخص ثالث به پرداخت وام ندارد وانچه ملاک است وام گیرنده وضامنین ایشان است
ثانیا تعهد شخص ثالث بصورت مکتوب جهت ادای دین وام گیرنده فقط بین وراث وام شخص معتبر است واگر ان شخص اقساط را ندهد وبانک از ماترک مرحوم پدرتان تسهیلات را اخذ نماید شما هم میتوانید به شخص متعهد رجوع وخسارت خودرا اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت بانک گیرنده وام را می‌شناسد