مشاوره حقوقی رایگان - آیا دیون متوفی به مستمری که به همسرش منتقل شده تعلق می گیرد

سلام پدر من قبل از فوت سر سفته ای که به اون معترض بود و روند دادرسی ادامه داشت؛ حساب هایش طبق تامین خواسته مسدود شد و با درخواست اینکه حساب حقوقیش به شرط پرداخت یک چهارم حقوق به دادگستری باز شد ؛ الان بعد فوت ایشون همچنان از حقوقی ایشون که به مادرم پرداخت می شه این یک چهارم کم می شه ؛ سوالی که اینجاست اینه که طبق قانون مگر مستمری که متوفی به همسرش انتقال پیدا کرده مگر مابه ترک نیست ؟ و دیون بهش تعلق نمی گیره ؟ پس چطور برای تامین خواسته از متوفی از اون کسر از حقوق می شه ؟ اگر این کار منع قانونی داره چطور باید پیگیر بشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن مشکل ایجاد کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از متوفی مالی برای همسرش به ارث مانده حق دارند اگر نه از مستمری نباید کسر شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت چه پدر زنده بودند و چه به پدر به رحمت خدا رفته باشند از همان محلی که حکم دادگاه قبلا اجرا می‌شده است از همان محل ادامه پیدا خواهد کرد. بنابراین کمافی‌السابق حکم دادگاه از محل حقوق پدر شما اجرا خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دیون متوفی از ماترک ایشان برداشته می شود . حقوق متوفی نیز جز ماترک متوفی می باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون از قبل توقیف بوده تا استهلاک‌کامل بدهی قابل توقیف است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی پیگیری کنید و با توجه ره فوت پدر درخوتست رفع مسدودی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محکوم له میتواند مستمری را توقیف و مبلغ دین را از مستمری اخذ نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نباید از مستمری کم شود از طریق شعبه پیگیری کنید ولی طلبکار میتواند ماترک متوفی را توقیف کند و بدهی خود را از آن برداشتهدمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به نظر دیون متوفی می‌تواند از مستمری بجامانده نیزکسرشود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مستمری جز ماترک محسوب نمیشه و در صورت کسر از ان میتوانید به اجرای احکام اعتراض نموده و از شعبه مربوطه پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله درست است به این علت که از قبل فوت ایشان کسر میشده است به همین منوال ادامه می یابد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نباید کسر شود چون مستمری مربوط به فرد تحت تکفل است از طریق بیمه و دادگاه مربوطه پیگیری شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در واقع حقوقی که بعنوان مستمری پدر شما به مادرتون پرداخت میشه اصلا ماترک نیست که از آن دیون کم بشود بلکه تعهدات سازمانی پرداخت کننده ی مستمری است که در زمان بعد از فوت پدر شما متعهد به پرداخت مستمری به مادر شما شده بود و اصلا نباید از آن دین و بدهی پدر شما کسر شود و باید مادر شما طی درخواستی به اجرای احکام موضوع را تبیین و اعلام نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام

مستمری متوفی جز ترکه محسوب نمی شود بلکه از اموال مستمری بگیران است و کسر از آن بابت دین متوفی غیر قانونی ست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد