مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن شماره حساب یارانه

سلام خسته نباشین چند سال هست ما به علت مسدود بودن حساب شوهرم ما نمیتونیم یارانه دریافت کنیم میشه شمار حساب خودم (همسر) جایگزین اون حسابه کنم تا یارانه دریافت کنیم

پاسخ ها :

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر. خیر نمی توانید، ریاست خانواده بر عهده شوهر است.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، خیر شماره حساب سرپرست خانوار باید باشد .

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
می توانید با رجوع به شعبه مسدود کننده حساب و با ارائه لایحه، تقاضای رفع انسداد یارانه خود و فرزندان را نمایید، در این صورت یارانه همسر شما مسدود می ماند ولیکن از یارانه سایر افراد خانواده‌ از زمان انسداد، رفع توقیف می شود و از همان کارت قابیلت برداشت را خواهد داشت .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع مسدود کننده حساب پیگیری نمایید.