مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

با سلام خدمت اساتید بنده قولنامه ای رو نسبت به خرید یک آپارتمان امضا نمودم ولی هیچ وجه نقدی یا کارت بین من و فروشنده رد و بدل نشد و فردای آن روز بنده پشیمان شدم و فقط 3عدد چک جدید که کد ملی خریدار را صاحب بنگاه درج نکرده بود دست فروشنده بود که قابل ثبت و دریافت نبودند ولی دیگر بنده تمایل به خرید ملک نداشتم و دچار ضرر و زیان زیاد میشدم برای خرید و هر چه به ایشان میگم چک ها را بدهد و فسخ کند امتناع میکنه حال من چه کنم ؟ آیا ضرر و زیانی بنده باید پرداخت کنم ؟ در ضمن در قولنامه پیش بینی شد اگر ظرف 5روز نتوانستم ملک قبلی را بفروشم تا اینو بخرم بدون ضرر و زیان قابل فسخ میباشد ولی اصلا نیاز به این بند هست چون هیچ پولی رد و بدل نشده ؟ و من اظهارنامه هم برای ایشان 3روز بعد ارسال کردم مبنی بر ضرر و زیان و عدم امکان تامین مالی ... ولی حالا باید چکار کنم تا مدارک رو بیاورد و یا اگر شکایت کرد برای دریافت ضرر و زیان حرفش باز هم میرسد؟؟ممنونم

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
مفاد قرارداد تنظیمی خیلی مهم است و اگر قرار است فسخ شود باید طبق قرارداد باشد.
نپرداختن پول به فروشنده دلیل فسخ قرارداد نیست و باید حتماً پایبند به قرارداد بود.
اگر دچار ضرر وزیان خیلی شدید شده باشید و خیار غبن در قرارداد ساقط نشده باشد، امکان فسخ قرارداد وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی کنید قرارداد را با توافق اقاله کنید.

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر امکان فسخ رو پیش بینی کردید در قرارداد اظهارنامه بدهید به طرف و بلافاصله تایید فسخ قرارداد را از دادگاه بخواهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام سعی نمایید قرارداد را با توافق اقاله نمایید،درصورت عدم توافق (همچنین اگر امکان فسخ رودرقراردادپیش بینی کردیدبرای طرف اظهارنامه ارسال نماییدوبلافاصله تاییدفسخ قراردادروازدادگاه بخواهید

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما -اثبات انحلال قرارداد نیازمند انجام تشریفات و تنظیم دادخواست می باشد . مبایعه نامه تنظیم ولی به انجام نرسیده است و می بایست انحلال آن از طرف مرجع قضایی اعلام شود .

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دادخوایت فسخ و استرداد چک ها رو طرح دعوی کنین