مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه

آیا زوجه می تواند از هیچ گونه تمایل جنسی نداشتن زوج نسبت به خود برای طلاق اقدام کند؟
اگر می تواند چگونه؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

تحت شرایطی میتواندازمواردعسروحرج بوده و از موجبات طلاق باشه که اثباتش دردادگاه سخته

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتواند از مصادیق عسر وحرج تلقی گردد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتواند از مصاديق عسر و حرج باشد
بله در صورت اثبات ميتواند
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله اگر اثبات کنه توضیحات تکمیلی تماس

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
حسب مورد می تواند از موجبات عسر و حرج باشد...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله این موضوع می‌تواند از مصادیق عسر و حرج باشد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که توانایی نزدیکی نداشته باشد بله.دادخواست طلاق وارجاع به پزشکی قانونی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دلیل عدم توانایی جنسی است که می تواتید به استناد آن و نظریه پزشکی قانونی جهت طلاق اقدام نمایید در سایر موارد می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اصولا خیر و قابل اثبات نمی باشد
ولی اگر عدم تمایل زوج ، به علت بیماری خاص زوج باشد و این بیماری زوج ، در پزشکی قانونی اثبات بشود و یا
عدم تمایل زوجه ، اثبات بشود ( در دادگاه ،
زوج اقرار به عدم تمایل نماید. ) و باعث عسر و حرج زوجه گردد ممکن است قاضی حکم به طلاق بدهد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام این موضوع می‌تواند از مصادیق عسر و حرج باشدجهت توضیحات بیشتروراهنمای یبیشترمیتوانیدازمشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

به پزشکی قانونی ‌‌ارجاعداده میشود و باید به نحوی اثبات کند