مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و بی مسئولیتی و مصرف قرص

سلام. من همسرم اعتیاد به قرص ترامادول ،متادون ،b2, و قرص های خواب آور لورازپام .. و دیازپام دارو .. مشکل جنسی هم دارد ( خود ارضایی ) .. بیکار هم هست 7 ماهه .. خرج و مخارج زندگی هم مشترک بوده یعنی 50،50 بوده در ضمن من خرج خودم را خودم میداده ام .. من الان یک هفته منزل پدرم هستم ... شاغل هستم ... میخوام جدا بشم لطفا من را راهنمایی کنید ...

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.برای طلاق باید دلیل داشته باشید.طلاق از طرف زن نیازمند ارائه ادله محکم ومحکمه پسند است.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.09128889189

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
در صورت اثبات موارد فوق به واسطه سوء رفتار و عسر و حرج امکان طرح دادخواست طلاق به موازات این اقدام به منظور مطالبه مهریه و حقوق مالی خود وجود دارد