مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارایه کد ایثارگری و محروم ماندن فرزندانم در کنکور

سلام من در سال 1362در جبهه های حق علیه باطل بعنوان سرباز خدمت کردم و حالیه دوسال است نمی توانم یک کد ایثارگری برای ثبت نام فرزندانم و همچنین معاف نمودن فرزندم از سربازی بگیرم و فرزندانم از کنکور محروم شدند با این وضع موجود کرونا و گرانی مدت دوسال است به استان تهران و کرج ارومیه و نقده جلدیان و اشنویه رفتم و هیچ جوابی از مسئولین نیروی انتظامی رسیدگی کننده به کار دریافت نکردم زمانی که من در جبهه‌های جنگ به خون خود آغشته می شدم بیش از 19سال نداشتم ولی الان آقازاده ها کدام در یک میز ریاست نشسته اند دارند حکمرانی می‌کنند و فرزندان من که با هزاران بدبختی و فقر به کلاس درس فرستادم بعد از 12سال در خانه نشسته اند به مسئولینی که به حق و حقوق ام رسیدگی نکردند نفرین می‌کنند من در پیش فرزندانم شرمنده شده ام از خدا میخواهم مسئولین امری که در نیروی انتظامی به حق وحقوق ام رسیدگی نکردند در پيشگاه خداوند شرمنده اعمال شان باشند آیا این شد حق برابری در کشور جمهوری اسلامی آیا این شد حق و حقوق در دین اسلام دیگر کاسه صبرم به سر آمد دولیتر بنزین میگیرم خودم را در جلو دانشگاه تهران آتش می زنم که مردم بدانند من نتوانستم حق مسلم خودم را بگیرم جز این چاره نداشتم آن آقازاده ها که الان در میز ریاست نشسته اند و من در سال 1362 خاک و خون می خوردم کجا بودند نفرین برشما باد ننگ بر شما باد چرا مردم را مفت و الکی با این چیزها از کشور و اسلام سرد می‌کنید ای مسئولین نیروی انتظامی که در این مورد رسیدگی میکنید چرا حق و حقوق مسلم مرا برای خودم نمی دهید مرگ تان باد خدا را به پهلوی شکسته مادرم زهرا هرکسی به حق و حقوق ام رسیدگی نکرده و باعث شده حقوق خود و فرزندانم پایمال شود خداوند حق و حقو ق آنها را در این روز قیامت پایمال کند ننگ تان باد ای کسانی که به حق و حقوق من رسیدگی نکردی باعث محروم شدن فرزندانم شدی مرگ ات باد ننگ ات باد. آیا این است برابری و عدالت در جامعه اسلامی ننگ تان باد ای مسئولینی که به حق و حقوق ام رسیدگی نکردی به درد سرطان مبتلا شوید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در مناطق جنگی وعملیاتی خدمت نموده ایید سه چهارم خدمت سربازی شما داوطلبانه محسوب ویگان خدمتی شما موظف است کارت ایثارگری برای شما صادر نماید