مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک در زمین پدری

سلام و درود
پدر اینجانب منزلی کلنگی به متراژ 150 داشت که دو تا از برادرانم با گرفتن امضا از پدرم اقدام به ساخت منزلی 4 واحده در متراژ 90 متر و 60 متر عقب نشینی با مجوز ساخت کرده اند و با پدرم قرار گذاشته اند که فقط دو واحد به تا زمانی که پدرم زنده است در اختیار ایشان باشد و پس از فوت ایشان آن دو واحد هم به نام آنها شود و کسی مطالبه ارث نکند و فقط بقیه فرزندان از زمین به متراژ 90 متر ارث ببرن و از بقیه خواهر برادران امضا گرفته اند ولی من امضا نداده ام
آیا آنها میتوانند قانونا چنین کاری بکنند و اینکه زمین به متراژ 150 متر محاسبه میشود و یا 90 متری که شهرداری مجوز ساخت داده است
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما که امضا ننموده ایید میتوانید به میران قدرالسهم خود از ماترک در اینده مدعی باشید