مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال ماترک

با سلام
اگر یکی از وراث در زمین پدری ملک بسازد بدون اذن وارثین میتواند ان را بفروش و زمین تصرفی می باشد و پدر نیز وصیت ننموده است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌توان نسبت به قلع و قمع آن اقدام نمود
....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق نداشته بدون اجازه سایر وراث
اونا میتونن حکم تخریب بگیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و بعد دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید و این ملک را جز ماترک پدری اعلام نمایید

و در صورت فروش مال توسط یکی از ورثه ، شما باید شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان حیات پدرش و با اجازه وی ساخته باشد کسی نمی تواند ادعایی داشته باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ماترک برای کلیه وراث است میتوانید مانع آن شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بقیه وراث میتوانند تقاضای قلع و قمع و خلع ید کنند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

هرگونه دخل و تصرف در ملک مشاعی اعم از ساخت و ساز و ... باید با اذن و اجازه سایر مالکین باشد در غیر این صورت سایر مالکین می توانند قلع و قمع بنای ساخته شده و رفع تصرفات و مطالبه اجرت المثل ایام تصر ف را از دادگاه تقاضا کنند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید خلع ید و خلع و قمع ملک مشاعی را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ساخت و ساز و خرید و فروش اعیانی مزبور باطل است.