مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دادخواست

باتوجه به صدور حکم عدم تمکین زوجه
و همچنین صدور رای قطعی پرداخت مهریه و همچنین پرداخت از سوی زوج نیز صورت گرفته
و لذا زوجه درخواست طلاق نیز نموده و قاضی محترم زوجه محترم را به پزشکی قانونی فرستاده و متوجه شده که ایشان باکره نبوده است
ایا زوج میتواند درخواست تدلیس بدهد با توجه به اینکه زوجه و زوج اصلا زندگی مشترکی را آغاز نکرده اند؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام البته بار اثبات موضوع تدلیس بعهده زوج است ودر صورتی که زوجه قبل از شروع به زندگی مشترک از حق حبس خود استفاده نموده است ومدعی دوشیزه بوده , اثبات عدم انتساب ازاله بکارت به زوج امکان پذیر خواهد بود ودرغیر اینصورت این امر مواجه با مشکلاتی خواهد بود .