مشاوره حقوقی رایگان - جعل نسبت به تاريخ اجاره نامه آیا جعل محسوب میشود نسبت به تنظیم آن

آیا تاخر یا تقدم تاریخ اجاره نامه جعل محسوب میشود با توجه به اینکه کارشناس از لحاظ فنی نظر داده که نمی توانم تشخیص بدهم ولی یک نظریه داده که با واقعیت مطابقت ندارد

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دست بردن ویا امحا ویا اضافه نمودن هرمتنی اعم از اجاره یا بیع یا ... در صورتی که به اثبات برسد جعل است .