مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه

سلام من در تاریخ 5 شهریور جلسه دادگاهی داشتم و رای آن در تاریخ 7 شهریور تنظیم و در تاریخ 14 شهریور به من ابلاغ شده است. در پایان رای این جملات آورده شده است«دادگاه دعوی خواهان(یعنی من) را محمول بر صحت تلقی کرده و طبق ..... حکم به الزام خوانده ردیف اول به حضور در دفتر خانه و انتقال سند اتومبیل به نام خواهان صادر و اعلام می نماید سایر خواندگان چون دعوی متوجه ایشان نیست طبق ... قرار رد دعوی صادر و اعلام می نماید رای صادره غیابی و ظرف 20 روز قابل واخواهی در این شعبه است. » از آن زمان 20 روز میگذرد . آیا فردا برای صدور اجراییه می توانم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی اولاً مدت زمان 20 روزه از تاریخ ابلاغ به خوانده(محکوم علیه ) منوط خواهد بود نه زمان ابلاغ شما؛ ثانیاً بعد از گذشت مدت 20 روز نیز یک 20 روز دیگر باید سپری شود یعنی بطور خلاصه از تاریخ ابلاغ دادنامه به خوانده یا همان محکوم علیه باید بیشتر از 40 روز سپری شود تا امکان درخوالست صدور اجرائیه میسر شود.

پرسشگر :

تاریخ ابلاغ به خوانده هم همان 14 شهریور است . سپاسگزارم از راهنمایی شما

یک وکیل

با سلام چنانکه همکار محترم فرمودند باید با توجه به اینکه رای غیابی است 20 روز برای واخواهی و 20 روز نیز برای تجدیدنظرخواهی سپری شود و 2 روز را نیز برای اقدام و ابلاغ در نظر می گیرند که جمعا 42 روز باید بگذرد و ملاک نیز ابلاغ به خوانده است نه روز ابلاغ به شما.برای اجرای رای غیابی نیز باید ضامن بدهید.

یک وکیل

پاسخ همکاران کامل و صحیح می باشد و لذا از تکرارا مکرات خودداری می نمایم

پرسشگر :

سلام ممنونم از راهنماییتون . فقط من این جمله را نفهمیدم . منظور از اینکه فرمودید برای اجرای رای غیابی باید ضامن بدهید چیست؟

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هم نظرهمکارانم هستم.یاالله

یک وکیل

سلام" چونکه پاسخ مقتضی توسط همکاران محترم به سؤال شما ارائه شده لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می نمایم .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید
در هر حال تا پایان مدت باید صبر بفرمایید