مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده صدور اجراییه زدم حالا 13 روز گذشته و طرفه مقابل وجه پرداخت نکرده حالا باید چکاری انجام بدم؟ ممنون بابت همکاریتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شعبه مربوطه مراجعه کنید و با تشکیل پرونده اجرایی در اجرای احکام درخواست توقیف اموال بدهید و اگر اموالی شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب بگیرید.
البته اگر در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهد حکم جلب صادر نمی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید اموال را جهت توقیف معرفی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ در صورت عدم اقدام محکوم علیه و عدم پرداخت محکوم به با مراجعه به اجرای احکام بدوا" درخواست توقیف اموال و تشریفات آن انجام در صورت عدم وجود مال با درخواست اعمال ماده 3 قانون محکومیتهای مالی دستور جلب متهم تا پرداخت بدهیش بشما صادر خواهد شد البته اگه دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بده جلب منتفی می شود و بر اساس شرایط مالی اون بدهیش تقسیط و ملزم به پرداخت میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه تقاضای ارجاع پرونده به اجرای احکام کنید و بعد از آن از شعبه اجرای احکام درخواست توقیف اموال یا جلب طرف را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تشکیل پرونده اجرایی در اجرای احکام درخواست توقیف اموال بدهید و اگر اموالی شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی دارد توقیف کنید و در غیر این صورت درخواست اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی و جلب دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نوبت اخذ نمایید و حضوری پيگير ماجرا شوید طی لایحه ای تخصصی توسط وکیل نسبت به توقیف اموال و نهایتا جلب محکوم علیه اقدام نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق اجراي احكام پيگير باشيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید جهت درخواست استعلام و یا معرفی مال مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اموال ایشان را جهت توقیف معرفی نمایید