مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در دوربرگردان

سلام
در یک خیابان که کلا سه لاین کنار هم داره داشتم میرفتم. لاین راست که با ماشینهای پارک شده پر شده. لاین دوم و سوم در ترافیک روان بود.
به دور برگردان دو طرفه رسیدیم. پراید جلویی یک دفعه اراده کرد از دور برگردان استفاده کند و پیچید و رفت. نزدیک بود از پشت سر بزنم بهش...خوشبختانه به جا ترمز کردم و یک بوق کشیدم براش و اون پیچید.....
من مسیرم مستقیم بود و بعد از رد کردن این پراید، در حالیکه از نصفه بیشتر دور برگردان رد شده بود، ناگهان مثل برق یک پراید دیگه از جلو من پیچید و رفت ..... با بازی با فرمان بدنه ماشینش رد شد... اما با ترمز من جلو ماشین من به سپر عقبش خورد و ماشینش چیزی نشد و سپر ماشین من که x22 هست فرو رفت... اومدیم پایین.... زنگ ردیم پلیس...گفت ماشینها رو ببریم اونطرفتر... هر چند نظرم نبود انجام دادیم.... و بعد هم در رفت... البته یه ویدیو گرفتم که به افسر نشون بدم که تو نیمه اخر دوربرگردان که برای استفاده لاین مخالف خیابان هست اومده از جلو من پیچیده...
حالا چند تا سوال:
ایا در تصادف باید ماشینها را جابجا کرد؟
ایا ایشون مقصره یا من؟
آیا با این ویدیو میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

اصولا در تصادفات راننده پشت سری به علت عدم رعایت فاصله طولی و ناتوانی در کنترل خودرو مقصر شناخته می شود