مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام
من از سایت ... خرید کردم یه ساعت اسمارت واچ به مبلغ 1میلیون 400 خرید کردم باتری ساعت مشکل داره و اصلا شارژ نمیشه از همون روز اول گفتم این ساعت باید مرجوع شه و هزینه ی منو پس بدید ولی هر روز پیامها رو میبینن و جواب قانع کننده ای نمیدن میشه راهنماییم کنین چطور باید شکایت کنم ایا جایی هست که بتونم ازشون شکایت کنم و پولمو پس بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

یک راه شکایت از طریق سامانه وزارت صمت و ای‌نماد و دیگری از طریق اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ادرس دارید؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق نماد اعتماد الکترونیکی اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق نماد اعتماد الکترونیکی اعتراض نمایید