مشاوره حقوقی رایگان - تعطیل کاری و شب کاری مرخصی استحقاقی

سلام خسته نباشید" بنده طی آزمون استخدام مشاغل پیمانی آتشنشانی(سال98) در یکی از شهرداری های کشور با پست سازمانی آتشنشان از سال 1399مشغول بکار میباشم ، ما بصورت شیفت 24 _48 کار میکنیم "میخواستم بدونم که با توجه به اینکه مشاغل آتش نشانی جز مشاغل سخت با درجه 3 محسوب میشه حداقل ساعات کاری که یک آتش نشان باید در ماه انجام بدهد چقدر می باشد؟
دوماً با توجه به حالت کاری 24 ساعت کار و 48 ساعت استراحت آیا حق شب کاری از ساعت 22 الی 6 صبح و همچنین به ازای کار در روزهای تعطیل و جمعه آیا فوق العاده تعطیل کاری و جمعه کاری به مشاغل آتش نشانی که ذیل قانون مدیریت خدمات کشوری هستند تعلق میگیرد؟
سوماً در صورتی که در ماه یک روز 24 ساعته از مرخصی استحقاقی استفاده کنیم آیا میبایست 24 ساعت از ساعات اضافه کاری در ماه کسر میگردد؟

پاسخ ها :

تعطیل کاری شب کاری جمعه کاری مرخصی استحقاقی