مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

میخوام پرینت مکالمات و پیامکهای دو طرفه شوهرمو بگیرم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر سیم کارت به اسم خودشان است فقط با دستور قضایی امکان پذیر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از طریق دادگاه امکانپذیر است

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر خط به نام همسرتان باشد شما نمی توانید پرینت مکالمه را بگیرید و الزاماً باید شکایت رابطه نامشروع نمایید و از طریق دادگاه درخواست پرینت مکالمه را بدهید. صرفاً پرینت مکالمات شش ماه اخیر آن هم با طرح شکایت مثل رابطه نامشروع با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مخابرات چنین اقدامی در صورت عدم مالکیت سیم کار انجام نخواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.