مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام حدود 7 ماه پیش من گوشی فروختم تو سایت درج آگهی با کارتن و مدارک و حتی انتقال مالکیت انجام دادم و طرف هم پول برام واریز کردم . بعد یه ماه حسابام مسدود شد بعد پلیس فتا هرمزگان تماس گرفتن بهم گفتن شما پول واریز شده برات جنس واسه شاکی نفرستادین من سند براش فرستادم که من گوشی تحویل دادم بعد پلیس گفت نه گوشی نبوده کولر بوده بعد متوجه شدن طرفی که گوشی خریده ازم به یه بنده خدایی تو هرمزگان کولر فروخته و پول از اون به حساب من که گوشی فروختم فرستاده بعد کولر واسه طرف اون نفرستاده پلیس فتا هم تمامی مدارک اینکه من بیگناه هستم فرستاده دادگاه بندر عباس ولی هنوز حسابام مسدوده و منم به هیچ وجه دسترسی به اونجا ندارم و نمیتونم برم اونجا من اهل مشهد هستم و هیچ گونه پیامی تو ثنا واسم نیومده باید چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سامانه ثنا خود را چک کردید و شکایتی دارید بعد از پیگیری و ارسال لایحه میتوانید درخواست رفع مسدودی کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید