مشاوره حقوقی رایگان - پرسش بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح

با عرض سلام و ادب 30درصد از کار افتادگی کمیسیون 120 ارتش بهم دادی بردم بیمه تامین اجتماعی نیرو های مسلح شهر خودم گفت فقط غرامت میدن بعد مه الان دستم فلجه باید به کجا بدم حقوق مستمری بهم بدن سرباز ارتش بودم
بعد رفتم یگان خدمتی اونجا به 30 درصد کار افتادگی اعتراض کردم
ممنونم بعد این چه میشه از وکلای محترم تقاضای رهنمایی دارم

خیلی از مردانگی.....ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بیمه صرفا غرامت میدهد ودر خصوص کار افتادکی باید در کمیسیونهای پزشکی نیروهای مسلح مطرح وبعد از تایید پرونده را به جریان بندازید