مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی هر دو کلیه در حین خدمت سربازی

سلام من خانوادم خیلی ساده بودیم تقریبان15سال ازش میگزره که درحین خدمت سربازی هردوکلیه ام ازکارافتادوارتش به محس که من ازکارافتاده شدم مافیتم راصادرکردن با هزارابدبختی یه کلیه پیداکردیم وحالا درست نمی توانم کارکنم همیشه مریض هستم توخرج خودم موندم حدقلش منو حقوق بگیرمیکردن ازسادگی ماسواستفاده کردن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با دارا بودن مستندات امکان اقدام وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص میتوانید ادعای خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مستمری به شما تعلق نمیگیرد ولب جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید