مشاوره حقوقی رایگان - صیغه زن

سلام من یک زن هستم ولی تا الان ازدواج نکردم پرده بکارتم حلقویه میخواستم بدونم برای صیغه نیاز به رضایت پدر هست یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باکره بودن زن از موجبات اذن از ولی خواهد بود

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، چون ازدواج موقت دختر باکره بدون رضایت پدر، یک موضوع فقهی و شرعی است ، لازم هست که حکم شرعی این موضوع را از مرجع تقلید مربوطه پرسیده شود .
نظرات فقها در مورد صیغه کردن دختران باکره بدون رضایت پدرشان تا حدودی با هم تفاوت هایی دارد .
اما قانونا حکم ازدواج دختر باکره در عقد موقت یا صیغه هم شبیه عقد دائم است ؛ یعنی اینکه برای عقد موقت هم دختر، نیازمند اخذ رضایت یا اجازه از ولی قهری خود یعنی پدر یا جد پدری خود می باشد .
به استناد ماده 1043 قانون مدنی در صورتی هم که پدر یا جد پدری بدون دلیل موجهی از دادن اذن عقد موقت و صیغه دوشیزه مضایقه کنند و نیاز به ازدواج توسط دختر باکره وجود داشته باشد ، ولایت قهری آنها ساقط می شود و تحت شرایطی می توان نسبت به عقد ازدواج دائم و یا حتی موقت ، بدون اخذ اجازه آنها اقدام نمود .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله ازدواج دختر باکره اعم از دایم یا موقت نیاز به اجازه پدر دارد

یک وکیل

سلام
ازدواج دختر باکره اعم از دایم یا موقت نیاز به اجازه پدر دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نکاح دختر باکره منوط به اجازه ولی است