مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در مهریه

سلام وقت بخیر. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید. باتوجه به درخواست همسرم جهت گرفتن مهریه که 50 سکه هست و عدم تمکین ایشان در شرایط که حدود 9 ماه هست که عقد کردیم و تنها دارایی بنده فقط ماشین پدرم که خود همسرم در جریان هست که فقط به خاطر شرایط زمان خریده نام بنده هست ایا بنده با اینکه ایشان توسط ثبت اقدام به توقیف ماشین بابت اجرا مهریه کرده آیا بنده میتونم ماشین را از توقیف خارج کرده و به صورت اقساط ماهانه از طریق کار رو ماشین مهریه را پرداخت کنم چطور اقدام کنم سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اثبات نمایید وسیله امرار معاش شما می باشد

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام خودرو بنام شماست، بنابراین شما مالک هستید. اگر پدر مستند قانونی بر مالکیت خودرو پیش از توقیف دارند، می توانند شخصا اعتراض نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون سند رسمی به نام شماست شما نمیتوانید اقدام کنید فقطپدرتان میتواند به عنوانشخص ثالث اعتراض کند که بعید است رای بگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که اثبات نمایید خودرو وسیله امرار معاش شما میباشد جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نمی باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خودرو مستثا محسوب نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ماشین متعلق به پدرتان است ایشان باید اقدام کنند.