مشاوره حقوقی رایگان - جا به جایی محل خدمت

با عرض سلام خدمت مشاورین محترم
بنده معلم متعهد خدمت آموزش و پرورش هستم.در سال گذشته بنده با یکی از همکاران خود با شرایط مساوی تصمیم به جا به جایی محل خدمت خود گرفته و به اداره کل آموزش و پرورش مراجعه کرده و درخواست خود را در حضور مسئول مربوطه مکتوب کرده و به امضا رساندیم و به نامبرده تحویل گردید. چند روز بعد اداره طی نامه ای با امضای تمام مسئولین مربوطه که به محل های خدمت ارسال شده بود موافقت خود را با شرط موافقت ادارات مبدا و مقصد جابه جایی،اعلام کرد. بنده در روز بعد با مراجعه به مبدا خود موافقت آنها را دریافت نموده و اداره مبدا طی نامه ای موافقت خود را به اداره کل اعلام کرد.اداره کل نیز به بنده اعلام کرد که به مقصد مراجعه نموده و شروع به کار کنم. من با دریافت ابلاغیه محل خدمت از اولین روز مشغول به کار شدم و هزینه های زیادی را بابت تردد متحمل شدم. بعد از 10 روز از شروع محل سال تحصیلی طرف مقابل بنده از خدمت در مقصد خود امتناع نموده و عدم فارغ التحصیلی از دانشگاه و 8 واحد مانده را دلیل اعلام کرده و ابراز نموده که به صورت حق التدریسی حاضر نیست که کار کند و آن را به صورت کتبی به اداره اعلام نموده و اداره مقصد نیز با او موافقت کرده و جابه جایی را کان لم یکن اعلام نموده (لازم به ذکر است تمامی نامه های مذکور به صورت کتبی و اتوماسیون موجود است) در حالی که اداره نامبرده قبلا از طریق دانشگاه فرهنگیان از وضعیت تحصیلی ما خبر داشت و موافقت خود را اعلام کرد ولی بعدا رای بر عدم موافقت داد و در طی نامه ای به محل خدمت بنده اعلام داشت تا تاریخ مقرری باید به آنجا مراجعه کرده در غیر اینصورت غیبت تلقی می شود و جابه جایی را لغو اعلام کرد. بنده با مراجعه به اداره مقد دریافتم تمام دستورات نامه ها را مسئولین غیر مرتبط امضا نموده و در اداره کل نیز علاوه بر امضای غیر مسولین عدم اطلاع خو را اعلام کردند و هیچکدام حاضر به پاسخگویی نیستند. در حال حاضر هیچ کدام از بخش های اداره کل به شکایات بنده توجه نکرده و شکایات کتبی ام بدون دستور یا ثبت در دبیرخانه مانده و هیچ توجهی نمی شود.
بنده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چه اقداماتی باید انجام دهم.
ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

یک وکیل

در هر ارگان قوانین خاص آن ارگان وجود دارد که برای افراد آن لازم الاتباع است. بهتر است یا به ریاست آن ارگان برای حل مشکل مراجعه بفرمایید یا مشاوره حضوری با وکیل داشته باشید تا با بررسی نامه ها بهتر بتوانند شما را راهنمایی کنند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه ابلاغیه ، اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام به وکلایی که تخصص حقوق عمومی دارند مراجعه نمایید تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنند، این موارد بسیار تخصصی است.