مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دستی ابلاغیه

سلام, من ثبت نام ثنا رو قبلا انجام دادم ولی حالا یکی بخاطر الزام به ارائه یکسری اسناد مالکیت از من شکایت کرده ولی شماره ملی من رو نداره. حالا دادگاه منو بصورت دستی احضار کرده و گفته که اسناد و مدارک رو با خودم به دادگاه بیارم و ثبت نام ثنا رو انجام بدم والا موجب اقدام قانونی خواهد بود. میخواستم بدونم با داشتن ثنا ابلاغ دستی قانونی هست؟ (شماره ملی منو ندارن)
و اینکه اگه اسناد رو به دادگاه ارائه نبرم چی؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله اگر شماره ملی شما را نداشته باشد در ثنا ابلاغیه نمی آید. اگر مدارک نبرید و یا دفاع نکید ممکن است حکم بر محکومیت شما صادر