مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ به ولی قهری

نظر بر اینکه در دعاوی حقوقی ابلاغ اوراق باید به ولی قهری صغیر صورت پذیرد، متاسفانه محاکم از طریق سامانه ثنا ولی قهری ابلاغ را انجام نمی دهند و دستی ابلاغ نامه را ارسال می کنند، لطفا اگر مستندات قانونی جهت ابلاغ از طریق سامانه ثنا ولی قهری در اختیار دارید، اعلام فرمایید

پاسخ ها :

نجمه دوکوهکی

سرکار خانم نجمه دوکوهکی :

سلام طبق آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی