مشاوره حقوقی رایگان - خواهر گمشده

سال 61 بمباران ماراد خواهرم (4ماهه) در بیمارستان بدون اطلاع خانواده با مجروحین به تهران اعزامش میکنن و بعد از پیگیری های مکرر متاسفانه پیداش نکردیم. دو سالی هست پیگیر تشکیل پرونده ام ولی نه استانداری و نه فرمانداری و نه بنیاد شهید حاضر نیستن پرونده ای تشکیل بدن و میگن ماده ای نداریم نوزاد در دوران گمشده باشه و جزوه مفقودین الاثر ثبت کنیم.
سوال: آیا ماده ای هست که با توجه به مدارکی که در حال حاضر در آن بیمارستان موجود هست وجود داشته باشه که بتونم پرونده واسش تشکیل بدم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تحت عنوان مفقود شده تشکیل پرونده تا پرونده از بیمارستان استعلام گردد