مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد صحنه تصادف عمدی

سلام
پسر من با موتور از خانه بیرون‌ امده ، پسر بچه 14 ساله عمدا جلوی موتور اومده و به فریادهای موتورسوار توجه نکرده پسر من با سرعت کم بهش خورده و طوریش نشده خداروشکر اما یکدفعه پدر و عموی پسر سر صحنه حاضر شدن و برخورد بدی با موتورسوار کردن پسر من اورژانس خبر کرده اورژانس هم گفته نوجوان‌ طوریش نشده اما اونها از طریق کلانتری شکایت کردن‌ پسر من یک شب بازداشت بود چون‌ گواهینامه نداشته اما بیمه موتور داشته، در جلسه دادگاه هم قاضی گفت نباید بازداشت میشده، با اینکه نوجوان‌ طوریش نشده جز چند خراش جزئی، مبلغ دیه بالایی تعیین کردن، چطور اعتراض کنیم که نتیجه داشته باشه، باتوجه به اینکه اونها بخاطر دیه عمدا صحنه تصادف رو ایجاد کردن که دیه بگیرن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اعتراض نمایید به هر صورت دیه با توجه به نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد