مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه پنج درصدی

با سلام، پدر مادر شش ماه و شش روز سابقه حضور در جبهه دارد (البته دوران سربازی) کارت ایثارگری ارتش هم برایشان صادر شده، ایا من برای ثبت نام کنکور مشمول سهمیه پنج درصدی میشوم؟ ایا صدور کارت ایثارگری به منزله تایید سهمیه پنج درصدی ست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
5 درصد ظرفیت هر کد رشته محل به داوطلبان دارای سهمیه 5 درصدی ایثارگران تعلق می گیرد