مشاوره حقوقی رایگان - نام شخصیت حقوقی درشکایت

من ازشرکت مخابرات استان بوشهر شکایت کردم (مطالبه داشتم).ازسال 94 با این شرکت کار می کردم.از سال 95 نام شرکت به مخابرات ایران منطقه بوشهرتغییر دادند.در زمان شکایتاین موضوع چندان برایم مهم نبودچونکه با نام شرکت مخابرات استان بوشهررا میشناختم.
حتی لیست گردش مالی شرکتم باشرکت مخابرات بوشهر را که جهت شکایت گرفتم وبه امضای امورمالیشان رسیده نام بالای آن نوشته شرکت مخابرات استان بوشهر و درنامه هایی که بهشون میدادم که مطالباتم رابدهند مهر دبیرخانشون شرکت مخابرات استان بوشهر خورده است .
الان در مراحل رای نهایی دادگاه هستم و در هیچ مرحله ای هم اونها در دادگاه نیامدند که باعث شد که شک کنم از این موضوع بخان استفاده کنندکه نام شرکت ما مخابرات ایران منطقه بوشهر هستیم نه شرکت مخابرات استان بوشهر و رای را زیرسوال ببرند.
با وجود اینکه مهر دبیرخانه حتی تا پایان سال 96 هم شرکت مخابرات استان بوشهر خورده و درلیست گردش مالیشون شرکت مخابرات استان بوشهر است باز میتونن بگن مخابرات ایران منطقه بوشهر طرفتون هستن .
آیا بطور کلی همچین اعتراضی قابل قبوله؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

درتوضیح متن بالا ذکر شود که در عموم مخابرات استان بوشهر را همه میشناختن و حتی در بعضی از ساختمانهای مخابرات بوشهر هنوز زده مخابرات استان بوشهر)در معاونت بهره برداریشون( ولی مثلا در ستاد اداریشون تابلوشون به مخابرات ایران تغییر دادند .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر از جهات رد دادخواست نمی باشد. ملاک نام ان در زمان تقدیم دادخواست است، بهتر است مراتب تعییر نام را ضمن ارسال لایحه به شعبه اطلاع دهید.