مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری خانه

سلام. خسته نباشید. همسر من میخواد زمین و خونه ای که در حال ساخت هست رو به نام من بزنه ولی چون سند ثبتی نداره فعلا امکانش نیست. آیا اگر دست نویس روی کاغذ بنویسه که زمین و خانه رو به من واگذار یا فروخته است و امضا و اثر انگشت بزنه در صورت نبود همسرم و شکایات خانوادشون این دست نویس قابل قبول دادگاه هست؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به هر طریق انتقال عادی می توانند بدهند حتما با امضای شهود تنظیم گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با امضای شهود بله امکانش هست انتقال صورت پذیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صلح نامه کتبی با حضور شهود تنظیم کنید.