مشاوره حقوقی رایگان - حق خودم

سلام خسته نباشید من باغ دارم موقع خرید زدم به نام همسرم یک کاغذ بین دو طرف بنگاه ننوشته آیا من میتونم پس بگیرم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام اگر اصل مبایعه نامه دست شماست و همسرتون مدرکی ندارد ، بله فقط باید با کسی که معامله کردید دوباره مبایعه نامه بنام خودتون یا هرکس دگ تنظیم بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما ابتدا مالک باغ بوده‌اید و سپس آن را به همسر خود منتقل کرده‌اید اگر به قصد هبه بوده تحت شرایطی امکان‌پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامقرارداد به نام زوجه تنظیم شده است یا به نام شما تنظیم شده است مدارکی دال بر ادعای خود دارید یا خیر همه این‌ها نیاز به بررسی دارد تحت شرایطی امکان پس گرفتن آن وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست به اینکه کاغذ بین دو طرف در بنگاه نوشته شده است یا ننوشته است بنابراین نیاز به توضیح شماست میتوانید در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی از طریق بنیاد وکلا تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تصحیح می‌کنم می‌توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
نیاز به بررسی جزئیات انتقال ملک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید.