مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من یک خودرو خریداری کردم قولنامه کردم سال 97 و مبلغ 1800000 تومان و قرار شود وقتی سند را انتقال دهد پول بگیرد وقتی گفتیم بیا سند را بزند آمد خلافی ماشین هم گرفتیم 800هزار تومان خلافی داشت مخدر دار گفت سند بنامی یک شخص دیگر بود پلاک بنام یکی دیگه گفت باشد تا یک ماه دیگه قبول کردیم بعدی دوسال ماشین قیمتش رفت بالا بعد دوسال گفت من اگر سند میخواهی باید 5میلیون سود پولم بدی من هم گفتم شما چیزی که رو قولنامه نوشتیم خلافی بدهکاری آقا بعد گفت ماشین را به همون قیمت برگردان آقا ما گفتیم قیمت به روز بعد رفت توقیف پلاک زده ماشین 9ماه پاررکینگ چکار انجام بدهم
من با این ماشین خرج خونه را در می آوردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست الزام به تنطیم وفک پلاک بداید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد شما مورد بررسی و ملاحظه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید دادخواست الزام به تنطیم وفک پلاک بداید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، باید قرارداد شما مطالعه و‌بررسی شود ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به سند رسمیبه طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید و دوطرف را خوانده قرار دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
الزام به فک پلاک و تنظیم سند رانسبت به طرفین مطرح نمایید