مشاوره حقوقی رایگان - ملک غارثی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. پدر بزرگ من 40 سال پیش برای یک نفر کار میکرده که اون بنده خدا یک قطعه زمین بجای دستمزد ایشان به پدر بزرگم داده و پدرم منزلی در آن ساخته و تا الان زندگی میکنند در برگه ای بین انها منعقد شده ذکر شده غارثی اکنون هم پدر بزرگ من و هم اون بنده خدا به رحمت خدا رفته اند و ما قصد فروش ملک را داریم برای امضاء قولنامه میگن که باید امضاء بچه های اون بنده خدا باشه که متاسفانه آنها از امضاء کردن خودداری میکنند. ما باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام تقاضای الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مرحوم بزنید قولنامه نیاز نیست همان برگه به معنی انتقال ملک است وقتی سند به نام شما شد میتوانید بفروشید و اگر نیایند به دادگاه، خود دادگاه مستقیم سند را به نام شما خواهد زد و اگر موقعیت ملک برای سند گرفتن خوب نیست و شرایط گرفتن سند را ندارد میتوانید تقاضای تنفیذ قولنامه به طرفیت وراث بزنید