مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عالی کشور

سلام و خسته نباشید خدمت شما پرونده‌ام را برای اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور بردم و بعد از چند وقت امروز برایم پیام رای شما صادر شد آمد که نوشته شده بود قرار قبولی اعاده دادرسی شما ثبت گردید و در صفحه خلاصه پرونده نوشته شده بود پرونده شما مختومه شده است این به چه معناست ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

به معنی اتمام کار شما در دیوان است و شعبه دادگاه به پرونده شما رسیدگی کرده و میتواند وارد مرحله رسیدگی شود.