مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغ رای دیوان عالی کشور

درود بر وکلای محترم
پرونده‌ای با موضوع فرجام‌خواهی از رای دادگاه تجدیدنظر در دیوان عالی کشور داشتیم که در سامانه ثنا و در قسمت روند پرونده نوشته شده “در تاریخ .... طی دادنامه شماره ... رای صادر شد.”

تاریخ صدور رای 2 هفته پیش هست! اما هنوز رای ابلاغ نشده!

با توجه به اینکه دیوان عالی مراجعه حضوری ندارد چه کار باید کرد؟

معنی این جمله نقض رای هست یا ابرام رای؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست حضوری پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا رسیدگی دیوان در فرجام خواهی شکلی است و اگر رای تایید شود ابرام میگردد و در غیر این صورت نقض . و به دادگستری کل استان مربوطه تفویض اختیار میشود تا به تقاضا کننده ابلاغ گردد . از طریق دادگستری کل میتوانید پیگیر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رای صادر شده است و به شما
ابلاغ خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛نحوه رسیدگی در دیوان عالی کشور ، به این صورت است که دیوان ، در مرحله تجدید نظر خواهی از آرای دادگاه کیفری یک ، رسیدگی شکلی می نماید . همچنین ، دیوان ، مرجع فرجام خواهی آرای صادره از دادگاه های حقوقی و کیفری بوده و در مرحله اعاده دادرسی نیز ، علاوه بر اعمال اعاده دادرسی موضوع ماده 477 توسط رئیس قوه قضاییه ، مرجع تجویز اعاده دادرسی آرای قطعی کیفری نیز محسوب می شود در پاسخ به اینکه نحوه ابلاغ رای دیوان در رابطه با پرونده کیفری چگونه بوده باید تفکیک قائل گردید و اگر پرونده مربوطه در حیطه دعاوی بوده که دادگاه کیفری یک صالح به رسیدگی به آن بوده و اعتراض شما ابرام شده باشد در اینجا چون دیوان عالی کشور مرجعی بوده که رسیدگی به ماهیت پرونده شما را داشته مرجع ابلاغ دادنامه مذکور بوده و شما با مراجعه به سامانه ثنا خود و به طریقی که در مقاله مربوطه راجع به ورود به سامانه ثنا گفته شده مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از این جمله نوع رای مشخص نیست باید منتظر بمانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کدام از دو حالت ممکن است از طریق دادگستری کل میتوانید پیگیر باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشخص نمی باشد باید منتظر ابلاغ رای باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مدتی صبر کنید اگر ابلاغ نشد به شعبه ای که آخرین بار پرونده آنجا بوده و از آنجا به دیوان رفته مراجعه کنید اگر پرونده از دیوان برگشته بود تقاضای یک نسخه کپی کنید.
ابرام یعنی همان رای قبلی تایید شده. نقض یعنی رای قبلی رد شده است.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام
باید منتظر ابلاغ رای بمانید تا زمانیکه رای به شما ابلاغ نشود معلوم نمیشود که رای نقض شده یا ابران