مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت

باسلام و احترام
من 3 ماه پیش یک موتور سیکلت صفر از یک شرکت خریداری کردم که عنوان کردند این موتور دارای یک سال گارانتی است.
بعد از 3 ماه هرچه پیگیر کارت گارانتی شدم نتیجه ای نداشت و وقتی به شرکت اصلی زنگ زدم عنوان کردند که این موتور مربوط به تهران نیست و شامل گارانتی نمیشود و فقط برای گارانتی باید به شهرستان مذکور (قرچک) مراجعه کنم و موتور را آنجا بخوابانم تا قطعه مورد نظر باز شود برای شرکت اصلی ارسال شود و سپس شرکت قطعه نو برای آنها بفرستند و تعویض انجام شود و من بتوانم موتور را تحویل بگیرم و همچنین این گارانتی شامل سرویس دوره ای نیز نمیشود.
همچنین مبلغ موتور از من 42.000.000 تومان دریافت شد درحالیکه شرکت مرکزی در آن تاریخ موتور را 40.000.000 تومان میفرختند و من بعد از خرید متوجه این موضوع شدم.
آیا میتوان از فروشنده بعنوان غش در معامله یا گرانفروشی شکایت کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای غبن در معامله قیمت مبیع بایستی عرفا قابل مسامحه نباشد .
در خصوص گارانتی اگر قرارداد کتبی دارید یا فاکتور خرید دارید که گارانتی در آن قید شده است می توانید از مراجع قضایی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که به استناد نظریه کارشناسی غبن حین العقد ثابت شود می توان اعلام فسخ کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اختلاف زیاد است امکان فسخ وجود دارد