مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

با عرض سلام و خسته نباشید
از اینکه جهیزیه متعلق زوجه هست و اختیار اموال خود را دارد در این هیچ بحثی نیست، سوال اینکه آیا زوجه می تواند بدون حکم دادگاه یا مامور در غیاب زوج (بنده) بدون اذن و اطلاع همراه پدرشون وارد خانه شخصی بنده شده و جهاز خود و یک سری اسناد، طلاجات مردانه و مقداری پول نقد که متعلق به من بوده (در کل خونه رو جارو زدن) را بردارد ؟؟ بنده بعد اینکه متوجه این اقدام خانواده زنم شدم با 110 تماس گرفتم و این موضوع صورت جلسه شد ولی شاهدهم برای اثبات حرف خود دارم و همسایه ها هم، فقط یک ماشین بار بری را دیدن که نه شمارشو برداشتن و نه اسم باربری رو. خواهشمندم هر راهی که میتونم این موضوع رو به دادگاه اثبات کنم به بنده اعلام کنین.
با تشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در خصوص جهیزیه قانونا میتوانند اما نسبت به مازاد دادخواست استرداد بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جهیزیه را می تواند ببرد برای بردن طلا پول باید شاهد داشته باشید تا اثبات کنید