مشاوره حقوقی رایگان - مجازات جعل و استفاده از سند جعلی عادی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی
یکی از موارد ماترک پدرم یک قطعه باغ هست که پدرم نصف آن را از پدر زنش (پدربزرگ مادری) خریده است درسال 96 نسبت به سهم خودم اقامه دعوی کردم (باغ در تصرف برادرم میباشد) برادرم در دفاع گفت پدر ما نصف این باغ را نخریده و باغ از پدر بزرگمان به مادرمان به ارث رسیده و دادگاه بنده رو بخاطر نداشتن مدارک محکوم کرد
در سال 98 مادرمان فوت کرد بعد از فوت ایشان بنده بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت و با استناد به گفته های برادرم در سال 96 که هم در صورتجلسه دادگاه و هم در رای دادگاه موجود بود نسبت به سهم خودم از ماترک مادرم اقدام کردم روز رسیدگی برادرم بیع نامه ای رو کرد که مدعی شد من در سال 1390 این باغ را از مادرم خریده ام بنده بلافاصله ادعای جعل کردم چون بجای اثر انگشت مادرم معلوم نبود چی زده بود که حتی قاضی به برادرم گفت یا با سیب زمینی زدی یا نوک انگشتت چسب زدی
بیع نامه به کارشناسی یک نفره رفت که پاسخ منفی بود و کارشناس نوشت بعلت اخذ غیر اصولی اثر انگشت قابلیت بررسی نداره طرف اعتراض زد و پرونده به اداره آگاهی رفت و کارشناسی 3 نفره هم تایید کردن که قابلیت بررسی ندارد
از طرفی بنده نویسنده ی بیع نامه رو پیدا کردم و گفتم چرا این برگه رو نوشتی ایشان گفتن اولا من فقط نوشتم ثانیا به هیچ وجه من به اون کاغذ تاریخ نزدم ثالثا من بیع نامه رو سال 96 یا 97 نوشتم نه در سال 1390 و هر جا هم بنده رو احضار کنن حاضرم عین گفته هام رو تکرار کنم

حال از اساتید گرامی این سوال را دارم که اگر نویسنده عین گفته هاشو تو دادگاه هم بگه و مشخص بشه که برادرم خودش تاریخ رو بالای برگه نوشته و قصد فریب دادگاه و وراث رو داشته چه مجازاتی رو براش در نظر میگیره اگر به جرم جعل و استفاده از سند جعلی عادی ازش شکایت کنم برخورد قاطع میشه باهاش یا در حد جریمه س
با تشکر فروان از وقتی که گذاشتید و متن بنده رو خوندید

پاسخ ها :

مجازات جعل جعل استفاده از سند مجعول