مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی برای چک جعلی

با سلام و عرض ادب
بنده جوانی فوق لیسانس هستم در پاییز امسال از پسرعمم یک برگ چک گرفتم و برای صدور برگه برگشت به تهران رفتم و چون پسرعمم گفته بود که چک برگشت خورده و برگه برگشت آنرا گم کرده است(از مشتری گرفته بوده)
بنده به شعبه صادرکننده چک در تهران رفته و برگه برگشت آنرا خواستم غافل از اینکه چک جعلی می باشد.
آنروز مرا مامورین انتظامی گرفتند و به قید ضمانت100 میلیون در دادسرا تا کنون بیرون هستم و تا چند روز دیگر دوباره در دادگاه بررسی خواهد شد.
سوال بنده این است که تا کنون سابقه ای ندارم رای قاضی چه چیز می تواند باشد؟ با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، نداشتن سابقه می تواند از جهات مخففه باشد و قاضی به دلایل شما بررسی و سپس رأی صادر می کند