مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام. بنده تصادف کردم و نامه ی پزشک قانونی به صورت زیر است. ممنون میشم اگه بگید چقدر حدودا دیه بهم میخوره:
1.اثر جوشگاه جرح دامیه سمت چپ صورت باقی مانده (تبصره4ماده 709) 2.دو عدد جرح بخیه شده(دامیه)سمت چپ سر3.کبودی قسمت خارجی چشم چپ و کبودی زیر چشم چپ4.ناحیه ساییدگی(حارصه)به همراه کبودی خلف بازوی راست5.ناحیه ساییدگی(حارصه)قدام ساعد راست6.ساییدیی(حارصه)بند ابتدایی انگشت اول دست چپ7.ساییدگی(حارصه)قدام زانوی راست واجد دیه مقدرند

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، به اجرای احکام شعبه مراجعه کن.