مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان

با سلام من یک آپارتمان خریداری کردم که تاریخ تحویل را 30-2-1401 قید کردیم و در صورت عدم تحویل آن هم روزانه مبلغ یکصد هزار تومان جریمه قراردادیم در متن قولنامه مشاور املاک نوشته تحویل منزل همزمان انجام میگیرد یعنی تحویل تا تحویل الایحال جهت اقدام و مراجعه به مراجع قضایی آیا ذکر این کلمه ارجح است یا تاریخ تخلیه آپارتمان راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
درصورت عدم تسلیم وحه التزام قراردادی خودرا به اجرا بگذارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت عدم تسلیم میتوانیددادخواست مطالبه خسارت بابت عدم انجام تعهد تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست مطالبه خسارت بابت عدم انجام تعهد تقدیم نمایید