مشاوره حقوقی رایگان - قانون تحویل واحد آپارتمانی

با سلام
بنده قراردادی با پیمانکار به صورت مدیریت پیمان دارم، به علت طولانی شدن زمان ساخت و مشکلاتی که به لحاظ سکونت داشتم قبل از اینکه آپارتمان کامل و تکمیل بشه و توسط پیمانکار تحویل بشه از یک سال پیش در واحد ساکن شدم الان پیمانکار میخواد رسما واحد رو تحویل بده اما آپارتمان دارای ایرادات زیادی است آیا با توجه به اینکه در واحد اجبارا سکونت کردم به لحاظ قانونی بدون اینکه فرم تحویلی رو امضا کرده باشم ، تحویل گرفته از پیمانکار محسوب میشه و یا اینکه به دلیل ایرادات ساختمان هنوز این حق رو دارم با توجه به شرایط ذکر شده در بالا واحد را تحویل نگیرم تا ایرادات برطرف بشه؟ آیا اگر واحد رو به علت ایرادات تحویل نگیرم تا انجام مراحل قانونی باید واحد رو تخلیه کنم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نیازی به تخلیه نیست و میتونید حق خود را دریافت کنید از طریق اقامه دعوا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایرادات ساختمان را از طریق
اظهار نامه برای سازنده ارسال نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رسما تقاضای تکمیل واحد را کنید و در صورت عدم انجام، دادخواست الزام به تکمیل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید اظهارنامه در خصوص تکمیل ارسال کنید در صورت عدم نتیجه دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به تخلیه نیست شما اول اظهار نامه برای رفع ایرادات بدهید و اگر انجام نداد ابتدا تامین دلیل و سپس الزام به رفع ایرادات