مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام. پدرم مادرم را وقتیکه من یکسال داشتم طلاق داد و با یک زن دیگر ازدواج کرد و از آن هم صاحب فرزند شده است و ارث خود را بین آنها تقسیم کرده. الان من 38 ساله با مادرم زندگی میکنم آیا میتوانم از پدرم ادعای وراثت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ارث مربوط به زمان بعدازفوت متوفی است اگر پدرتان درزمان حیاتش اموالش رامنتقل کرده باشد وبعدازفوت دیگرازوی اموالی باقی نماند باتوجه به اینکه ترکه ای دیگروجودندداردارث هم به کسی نمیرسد همچنین درزمان حیات پدرتان نمی توانیدازایشان درخواست ارث کنیدچراکه ارث مربوط به زمان بعدازفوت است البته اگر اموالی بعدازفوت باقی بماند شمااگرمجردهستیدمیتوانیدازپدرتان تازمانیکه شاغل یا ازدواج کنید نفقه دریافت کنید