مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

با سلام و خسته نباشید
بنده چکی را در وجه شرکت بابت حسن انجام کار در بدو استخدام دادم ولی قید بابت ضمانت را ننوشتم. شرکت چک بنده را به شخص ثالث انتقال داد و شخص ثالث نیز اقدام به شکایت نمود و بنده نیز محکوم شدم
بنده نیز مجبور شدم شکایت خیانت در امانت در دادسرا ارائه نمایم قاضی نیز پس احراز رابطه کارگری و کارفرمایی، اسنادی از شرکت خواست که بدهکار بودن اینجانب و ضمانتی نبودن چک را ثابت کند و در نهایت این اسناد را به کارشناس مالی ارایه داد کارشناس نیز اعلام کرد یک سری مطالبات وصول نشده در شرکت باقی است ولی اعلام نمود متولی این بدهی از حوزه کارشناسی مالی و حسابداری خارج است
نکته مهم نظریه کارشناسی این بود که کارشناس عنوان نمود این مطالبات مربوط به شرکت ب است ولی بنده چک را در وجه شرکت الف صادر نموده بودم این در حالی است که شرکت الف و ب با یکدیگر مراودات مالی دارند و شرکت الف نیز تامین کننده نیروی انسانی شرکت ب است و در قبال مشکلات این نیروها به شرکت ب تعهد دارد ولی بنده نه از این قرارداد خبر داشتم و نه طرف قرارداد استخدامم شرکت ب بوده است خواهشمندم بنده را راهنمایی نمایید آیا نظریه کارشناس قابل قبول است و نیز آیا ادعا شرکت الف در مورد ادعای بدهی اینجانب به جایی میرسد یا خیر ضمن اینکه خودم هم اعلام میکنم بنده نه بدهی دارم و نه اسنادی را مبنی بر تعهد و بدهی امضا نموده ام و همین باعث شده کارشناس هم نتواند نظر قطعی در مورد بدهی بدهد و به قاضی پیشنهاد داده این پرونده به کارشناس امور کار ارجاع شود

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،بایدصبر کنی کارشناس کار نظر خود را در این مورد اظهار کند.