مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه تجدیدنظر

باسلام و خسته نباشید.
اینجانب طی طرح دعوای مالی، در شورای حل اختلاف حکم حضوری بنفع خویش گرفتم. لذا خوانده، اعتراض کرد و بنده بعنوان تجدیدنظر خوانده تبادل لوایح انجام و لایحه تقدیم شورا نمودم.
مطلع شدم پرونده تجدید نظرخواهی از شورا به دادگاه عمومی آمده لذا طی ابلاغ غیر واقعی به بنده تعیین وقت رسیدگی کردند.
حال بنده نمیتونم در جلسه دادگاه بعنوان تجدیدنظرخوانده حاضر شوم.
بفرمایید با توجه به1محکومیت بدوی تجدیدنظر خواهان در شورا 2تقدیم لایحه تجدیدنظر به شورا 3عدم ابلاغ واقعی جلسه رسیدگی دادگاه به بنده چه اتفاقی می افتد؟
متشکرم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام قاضی دادگاه تجدید نظر بر اساس دلایل و تبادل لوایح رأی صادر خواهد کرد.