مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام بنده با سه نفر از همشهریهایم با ضمانت زنجیره ای در سال 90 از بانک مسکن وام مسکن برداشتیم و اقساط آنرا تا کنون پرداخت نکردیم تا اینکه بانک مسکن از طریق اداره ثبت اسناد شهرستان برای بنده که در بین ضامینین کارمند هستم برای حقوقم اجرائی کشید و در نهایت یک چهارم حقوقم الان کسر و به حساب بانک مسکن واریز می شود و سوالم اینه که الان متوجه شدم ماشینم هم توقیف شده است و ماشین آلات در رهن ایران خودرو است و اقساطش تمام نشده است. حالا راهکار چیه و چکار میتونم بکنم ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ بر علیه دو نفر شکایت حقوقی کن. با اینکه ماشین شما در رهن ایران خودرو است ولی بانک می تواند آن را توقیف کند.