مشاوره حقوقی رایگان - ساختمانی که مدیر ندارد، در صورت بروز حادثه چه می شود؟

ساختمانی که به هر دلیلی مدیر ندارد و مالکین و مستاجرین نمیتوانند با یکدیگر تعامل لازم را برقرار سازند و تاسیسات آسانسور ماه هاست که سرویس دوره ای نمی شود و بیمه هم ندارد (گواهی استاندارد معتبر هم ندارد) در صورت بروز حادثه مثلا مشکلات آسانسور یا هر اتفاق دیگر که به مسئله ساختمان مربوط باشد، چه کسی یا کسانی مسئول پرداخت خسارت به فرد حادثه دیده یا تاسیساتی که بواسطه عدم نظارت دچار خسارات زیادی شده اند، می باشد؟
آیا قانون به صراحت توانسته اینگونه موارد را پیش بینی کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا بیمه کردن ساختمان یک تکلیف قانونی برای مدیر ساختمان می باشد و در صورت عدم اقدام به بیمه کردن ساختمان و بروز حادثه، مدیر یا مدیران مسئول جبران خسارات وارده هستند.
ثانیاتعمیر و نگهداری دوره ای آسانسور نیز یکی از وظایف مهم مدیران ساختمان هاست در صورت نبودن بیمه و بروز حادثه در این مورد مدیر ساختمان در کنار سازنده آسانسور، مسئول تعمیر و نگهداری و استفاده کننده ای که به طور نا صحیح از آسانسور استفاده کرده دارای مسئولیت مدنی در خصوص جبران خسارت وارده می باشد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی شما خودروی خود را بیمه نمی کنید و استفاده میکنید اگر اتفاقی بیافتد چه کسی مسول است ?!